Om Vesslans Verktyg

Vi säljer verktyg och redskap som vi själva gärna använder och tycker är av bra kvalitet. Hos oss får du alltid personlig service! Det går alltid att ringa till oss för att få råd och om du besöker oss i Rättvik får du gärna prova verktygen innan du bestämmer dig.

Vesslans Verktyg AB bildades år 2016. Från början sålde vi japanska sågar för beskärning och snickeri, knivar, diamantbrynen, trädgårdsredskap mm. År 2016 fick vi möjlighet att ta över det sortiment av stämjärn, hyvlar m m som tidigare såldes av Historiska Handels Huset AB och dessa produkter kompletterade vårt tidigare sortiment på ett mycket bra sätt.

Vår främsta inriktning är handredskap för träbearbetning. Förutom KIRJES slip- och putsverktyg har vi normalt inga elmaskiner.

2017 tog vi steget att lämna Stockholm för att bosätta oss i Rättvik. Lugnare tempo och mer natur passar oss och dessutom fick vi möjlighet att få plats med en gårdsbutik i vår stora lada. Förutom gårdsbutiken och webbshopen så åker vi runt på olika mässor och marknader runt om i Mellansverige, främst jaktmässor, trädgårdsmässor och julmarknader, se vilka vi är med på i år på sidan mässor&marknader.

Vesslans Verktyg AB
Bygatan 9
795 35 RÄTTVIK
E-post: info@vesslansverktyg.se

Orgnr: 559063-3888

Försäljning & kontor:
Anna-Stina Andersson
Mobil: 070-255 94 24
E-post: info@vesslansverktyg.se

Heading Text

Description Text

Go shopping

Product Categories

Recent Products

On sale Products

Best Sellers

Contact Us